crawling baby, ropojantis kūdikis, ropojantis kudikis

Sveiki atvykę į Baby Craft parduotuvę

Šioje parduotuvėje Jūs rasite visko ko reikia mums - kūdykiams. Mūsų saugiam, ramiam ir kokybiškam miegui. Taip pat prekių kurios palengvins kasdienybę. Suteiks geras emocijas ir patogumą. Kai kurių prekių rasite ne tik mums, bet ir mūsų tėveliams. 

 

Apsipirkti
  • sleeping baby, miegantis kūdikis, miegantis, kudikis

    Miegas yra pats svarbiausias kūdikio raidos etapas. Kūdikis miegodamas ne tik auga, bet ir užtvirtina visus įgautus dienos įgūdžius.

  • sitting baby with duck towel

    Šypsena yra viena iš pirmųjų emocijų, kurią kūdikis išreiškia. Jūsų kūdikis gali šypsotis reaguodamas į malonų pojūtį arba taip bendraudamas su tėvais. 

  • crawling and smiling baby, ropojantis ir besišypsantis kūdikis

    Judėjimas yra kūdikio pasaulio pažinimas. Taip Jūsų mažylis susipažįsta su supančia aplinka bei ją tyrinėdamas įgauna naujus įgūdžius.  

Apgaubkime meile ir švelnumu

Mažylis pirmus metus praleidžia daug miegodamas, todėl turime užtikrinti kokybišką ir ramų kudikio miegą parinkdami tinkamą patalynę.

Apsipirkti

Suteikime jaukumą ir laimę

Pasirinkę mūsų gaminius, galite būti tikri, kad jūsų kūdikis bus saugus ir laimingas nuo pat pirmųjų gyvenimo dienų.

Apsipirkti

Sutraukiamas turinys

PIRKINIŲ PRISTATYMAS

Prekių pristatymas Lietuvoje (visi miestai išskyrus Kuršių Neriją). Gavus Jūsų užsakymo apmokėjimą, prekės paruošiamos ir išsiunčiamas per kurjerių tarnybą. Prekės pristatomos per 1-2 d.d. nuo išsiuntimo, jei užsakymo metu prekės buvo sandėlyje. Jei pakankamo prekių kiekio sandėlyje neturime – prekes pristatome maždaug per 2 savaites. Prekės pristatomos į namus arba biurą. Turėkite omenyje, kad prekės pristatomos TIK DARBO DIENOMIS IR TIK DARBO METU t.y. nuo 8:00 iki 17:00, todėl nurodant pristatymo adresą – nurodykite tik tą adresą kuriuo būsite darbo metu. Taip pat nepamirškite nurodyti kontaktinį mobilųjį telefono numerį, kad kurjeris galėtų su jumis susisiekti. Kilus klausimams prašome kreiptis kontaktiniu telefonu arba el. paštu: info@babycraft.lt

Svarbu: užsakydami prekes nurodykite pristatymo adresą kuriuo jus bus galima rasti darbo metu (8:00 -17:00).

Ypač svarbu – tikslus naujos sistemos (LT-XXXXX) pašto kodas. Pašto kodą galite sužinoti artimiausiame pašto skyriuje arba Lietuvos pašto internetinėje svetainėje. Pildant anketą prašome duomenis nurodyti tiksliai ir tvarkingai – lietuviškais rašmenimis, skyrybos ženklais reikiamose vietose, teisingais trumpiniais – g. / raj. ir t.t. Esant netikslumų Jūsų nurodytame adrese, mes negalime prisiimti atsakomybės už laiku nepristatytas siuntas.

PREKIŲ GRĄŽINIMAS

El. parduotuvėje babycraft.lt įsigytų prekių grąžinimas

  1. Kokybiškų prekių grąžinimas, remiantis Lietuvos Respublikos civiliniu kodeksu bei Lietuvos Respublikos Vyriausybės nutarimu (2014-07-22) dėl mažmeninės prekybos taisyklių patvirtinimo ir pačiomis Mažmeninės prekybos taisyklėmis.

Tuo atveju, jei Vartotojas sudaro pirkimo-pardavimo sutartį (toliau Sutartis) naudojantis tik ryšio priemonėmis (nuotolinė sutartis) ir dėl to negali prieš sudarant sutartį pasinaudoti įstatymais įtvirtinta teise apžiūrėti prekes ir įvertinti teikiamų paslaugų pobūdį, jis turi teisę atsisakyti pirkimo-pardavimo sutarties, raštu pranešdamas apie tai Pardavėjui per 14 (keturiolika) dienų nuo prekių pristatymo dienos. Jeigu Pirkėjas viena Sutartimi įsigijo keletą prekių, jis turi teisę pilnai atsisakyti visų viena Sutartimi nusipirktų prekių arba tik kai kurių viena Sutartimi įsigytų prekių. Nurodytas 14 (keturiolikos) dienų raštiško prašymo pateikimo terminas pradedamas skaičiuoti nuo prekės(-ių) perdavimo Pirkėjui ar jo įgaliotam atstovui dienos ir nėra pratęsiamas ar kaip nors susiejamas su prekių perdavimu ar grąžinimui Pardavėjui ar kitam asmeniui dėl nuo Pardavėjo nepriklausančių priežasčių. Įsigytas kokybiškas prekes galima grąžinti per 14 d. jei:

–          grąžinama prekė yra originalioje tvarkingoje pakuotėje;
–          prekė yra nenaudota ir nesugadinta;
–          prekė yra nepraradusi prekinės išvaizdos (nepažeistos etiketės, nenuplėštos apsauginės plėvelės, maišeliai ir kt.);
–          grąžinama prekė yra pilnos komplektacijos su visa gamintojo pridedama dokumentacija;
–          grąžinant prekę pateikiamas jos įsigijimo dokumentas, garantinis talonas (jei jis buvo išduotas).

Kokybiškos prekės negali būti grąžinamos, jei tai yra:

–          garso ir vaizdo kūriniai ir fonogramos bet kokiose vaizdo ar garso laikmenose, kompiuterinės programos, jei pažeistos pakuotės apsaugos;
–          laikraščiai, žurnalai ar kiti periodiniai leidiniai;
–          prekės, kurios buvo gaminamos pagal Pirkėjo individualų užsakymą arba yra akivaizdžiai jam pritaikytos, arba kurios dėl savo prigimties po jų pateikimo Pirkėjui nebegali būti grąžintos dėl prekinių savybių praradimo (netekimo), yra greitai gendančios arba baigiasi jų galiojimo laikas;
–          kitais atvejais, kai pirkimo – pardavimo sutarties negalima atsisakyti pagal Lietuvos Respublikos įstatymus.

Grąžinamą prekę prašome pristatyti adresu Prūsų. 4, Kaunas. Grąžinant kokybiškas prekes, pirkėjas atsako už:

–          prekių supakavimą;
–          prekių pristatymą į Baby Craft buveinę (išskyrus atvejus, kai gauta ne ta prekė).

Mes galime atsisakyti priimti atgal prekę, jei buvo padaryti prekės ar pakuotės išvaizdos pakeitimai, kurie buvo nebūtini norint apžiūrėti prekę, įskaitant pažeistas etiketes, nuplėštas apsaugines plėveles ir permatomų pakuočių, kurios netrukdytų pasinaudoti prekės apžiūrėjimo teise, pažeidimus.

Jei prekei padaryti pakuotės pažeidimai lemia, jog prekė negalės būti vėliau realizuota už tą pačią kainą, nepažeidžiant kito šios prekės Pirkėjo teisių į naujos ir nenaudotos prekės įsigijimą, tokios prekės gali būti grąžinamos tik mūsų bendru sutarimu (pvz. Jums sutikus kompensuoti prekės nuvertėjimo skirtumą).

Grąžinant el. parduotuvėje pirktą prekę, paprašysime pateikti laisvos formos raštišką prašymą, nurodant detalią užsakymo informaciją: užsakymo numeris, data, prekė, kaina, pristatymo data. Prašyme reikia nurodyti sąskaitą pinigų grąžinimui.
Įsipareigojame sugrąžinti Jūsų sumokėtus pinigus per 14 d.d., į kurias neįskaičiuojamas laikas per kurį mūsų darbuotojas patvirtina, kad prekė yra tinkamos būklės, t.y. nenustatyti pažeidimai, sugadinimai, nepakeistos detalės, sutampa pirktos ir grąžintos prekės serijinis numeris ir pan.).

Jei pirkimo metu Jums buvo pritaikyta papildoma nuolaida užsakymui, o Jūs grąžinote tik dalį vienu užsakymu įsigytų prekių, mes galime išskaičiuoti nuolaidos sumą iš grąžinamos sumos.

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

NEGRĄŽINAMOS PREKĖS

  • Elektrotechnikos gaminiai
  • Baldai, patalynės reikmenys, sviestuvai
  • Parfumerijos, kosmetikos, tualetiniai gaminiai
  • Apatiniai, pižamos, chalatai
  • Laikrodžiai
  • Muzikos instrumentai
  • Žaislai, žaidimai
  • Kūdikių drabužėliai (iki 86 cm ūgio)
  • Kojines, pedkelnes
  • Knygos ir kiti leidiniai
  • Kiliminės dangos (išskyrus kilimus ir kilimėlius)
  • Fotografijos, optikos, kinematografijos prekės
  • Medicinos, matavimo prietaisai ir aparatai

 

PRIVATUMO POLITIKA

1. Privatumo politikos taikymas.

1.1. Ši privatumo politika apibrėžia sąlygas, kurios taikomos visiems interneto svetainės www.babycraft.lt (toliau –Interneto svetainė) lankytojams.
1.2. Laikoma, kad Lankytojas susipažįsta su šia Privatumo politika, kai jis apsilanko Interneto svetainėje.
1.3. Pirmą kartą apsilankęs Interneto svetainėje Lankytojas privalo išreikšti savo nuomonę dėl Interneto svetainės administracijos galimybių rinkti, kaupti ir naudoti Lankytojo asmens duomenis (išreikšti savo sutikimą arba nesutikimą).
1.4. Lankytojo, nesutikimas neriboja Lankytojo galimybių naudotis Interneto svetainės paslaugomis, teikiant kurias nėra naudojami asmens duomenys.
1.5. Lankytojas pateikia savo asmens duomenis sukurdamas asmeninę Paskyrą.

2. Renkama informacija.

Teikdami paslaugas, mes, Opus Albus, MB, įmonės kodas 305299919, reg. adresas: Pramonės pr. 9-21, LT-51345 Kaunas, telefonas +370 69978854; e-paštas info@babycraft.lt; (toliau – Paslaugų teikėjas) renkame tokius asmens duomenis:

2.1. Vardą Pavardę;
2.2. Elektroninio pašto adresą;
2.3. Mobiliojo telefono numerį;
2.4. Informaciją apie Jūsų kompiuterį;
2.5. Jūsų apsilankymus ir naudojimąsi Interneto svetaine;
2.6. Jūsų IP adresą;
2.7. Prisijungimo prie Interneto svetainės laiką ir datą;
2.8. Kitą informaciją, kurią Jūs galite pateikti mums bet kuriuo metu, naudodamiesi mūsų interneto svetaine, teikiamomis paslaugomis ar su mumis bendraudami.
2.9. Nurodyti asmens duomenys, išskyrus asmens kodą, gali būti tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais.

Elektroninėje parduotuvėje apmokėjimai apdorojami naudojantis makecommerce.lt platforma, kurios valdytojas Maksekeskus AS (Niine 11, Talinas 10414, Estija, reg. nr.:12268475), todėl Jūsų asmeninė informacija, reikalinga mokėjimo įvykdymui ir patvirtinimui, bus perduodama Maksekeskus AS.” 

3. Slapukų naudojimas.

3.1. Slapukas, tai – informacija, kurią interneto serveris siunčia į interneto naršyklę ir kuri yra saugoma naršyklėje. Ši informacija yra siunčiama į interneto serverį kiekvieną kartą, kai naršyklė prašo atidaryti puslapį iš serverio. Tai leidžia interneto serveriui nustatyti ir stebėti interneto naršyklę.
3.2. Siekdami analizuoti naudojimąsi šia Interneto svetaine, mes naudojame „Google Analytics“ ar kitus panašaus pobūdžio įrankius.
3.3. Šie įrankiai generuoja statistikos ir kitą informaciją apie Interneto svetainės naudojimą pagal slapukus, kurie yra saugomi vartotojų kompiuteriuose.
3.4. Informacija, surinkta apie apsilankymus Interneto svetainėje, yra naudojama ataskaitų apie Interneto svetainės naudojimą kūrimui.
3.5. Šią informaciją saugo Google ar kitas paslaugos teikėjas.
3.6. Slapukai taip pat yra naudojami tam, kad atpažinti Jus, kaip ankstesnį Interneto svetainės lankytoją.
3.7. Prisijungdami prie Mūsų Interneto svetainės, turite nurodyti „sutinkate“ ar „nesutinkate“  su slapukų naudojimu.
3.8. Jūs galite atmesti slapukus. Atkreipkite dėmesį, kad slapukų atmetimas gali turėti neigiamą poveikį Interneto svetainės naudojimui ir teikiamų paslaugų prieinamumui.
3.9. Tuo atveju, jeigu sutikote su slapukų naudojimu, o vėliau Jūsų nuomonė pasikeis ir norėsite savo sutikimą atšaukti, prašome informuoti mus e-pašto adresu info@babycraft.lt;

4. Jūsų asmens duomenų naudojimas.

4.1. Teikdami paslaugas, gavę iš Jūsų sutikimą dėl Jūsų asmens duomenų rinkimo, kaupimo ir naudojimo, šiuos duomenis galim naudoti, be atskiro Jūsų sutikimo, tik savo paties panašių  paslaugų rinkodarai.
4.2. Mūsų renkami asmens duomenys yra naudojami išskirtinai šioje Privatumo politikoje nurodytiems tikslams.
4.3. Duomenys bus naudojami tam, kad:
4.3.1. Suteikti Jums galimybę naudotis mūsų Interneto svetaine ir teikiamomis paslaugomis;
4.3.2. Sudaryti su Jumis sutartį ir ją vykdyti;
4.3.3. Išrašyti ir išsiųsti Jums finansinius dokumentus;
4.3.4. Administruoti įsiskolinimus;
4.3.5. Siųsti Jums pranešimus, korespondenciją, naujienas ir kitą su mūsų teikiamomis paslaugomis susijusią informaciją.

5. Jūsų asmens duomenų saugumas.

5.1. Jūsų asmens duomenys bus tvarkomi laikantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo bei kitų teisės aktų nustatytų reikalavimų.
5.2. Tvarkydami Jūsų asmens duomenis, mes įgyvendiname organizacines ir technines priemones, kurios užtikrina asmens duomenų apsaugą nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.

6. Jaunesnio negu 16 metų asmens duomenų tvarkymas.

6.1. Jaunesnio negu 16 metų asmens duomenys nėra renkami, kaupiami arba naudojami. Atsižvelgiant į tai, jaunesniam negu 16 metų asmeniui teikiamos tik tos paslaugos, teikiant kurias nėra reikalingi asmens duomenys.

7. Duomenys, kurie nėra renkami.

7.1. Esant bet kokioms sąlygoms, duomenys susiję su Jūsų rasine ar etnine kilme, politiniais, religiniais, filosofiniais ar kitais įsitikinimais, naryste profesinėse sąjungose, sveikata, lytiniu gyvenimu – nėra renkami, kaupiami arba naudojami.

8. Asmens duomenų teikimas ir duomenų gavimas iš trečiųjų asmenų, esančių Lietuvos Respublikoje.

8.1. Ta apimtimi, kiek tai yra būtina tam, kad suteiktume Jums paslaugas, mes galime atskleisti Jūsų asmeninę informaciją – mūsų darbuotojams, vadybininkams, tarpininkams, tiekėjams ar subrangovams.
8.2. Mes galime atskleisti informaciją apie Jus kai:
8.2.1. Būtina užkirsti kelią sukčiavimui, neteisėtam mūsų Produktų naudojimui, mūsų sąlygų ir politikos pažeidimams ar kitai žalingai ar neteisėtai veiklai bei juos nustatyti ir su jais kovoti;
8.2.2. Tai privalome padaryti remiantis įstatymų nuostatomis;
8.2.3. Siekiame apginti savo teises ir teisėtus interesus.
8.3. Tuo atveju, jeigu Jūsų asmens duomenys bus gauti iš trečiųjų asmenų, mes informuosime Jus apie šių duomenų gavimą. Šie asmens duomenys, išskyrus duomenis, kurie yra viešai paskelbti, be Jūsų sutikimo nebus tvarkomi.
8.4. Jūsų asmens duomenys, išskyrus atvejus nurodytus 8.1., 8.2. punktuose ir duomenys, kurie yra viešai paskelbti, gali būti perduoti tretiesiems asmenims, tik esant Jūsų sutikimui.
8.5. Apie ketinimą perduoti Jūsų asmens duomenis tretiesiems asmenims, išskyrus duomenis, kurie yra viešai paskelbti arba perduodami įstatymų nustatyta tvarka, Jūs busite informuoti ne vėliau kaip iki to momento, kai duomenys bus teikiami pirmą kartą.

9. Asmens duomenų teikimas duomenų gavėjams, esantiems užsienio valstybėse.

9.1. Asmens duomenys duomenų gavėjams, esantiems Europos Sąjungos valstybėse narėse ir kitose Europos ekonominės erdvės valstybėse, teikiami tomis pačiomis sąlygomis ir tvarka kaip ir duomenų gavėjams, esantiems Lietuvos Respublikoje.

10. Asmens duomenų saugojimas ir sunaikinimas.

10.1. Asmens duomenys saugomi ne ilgiau, nei to reikalauja duomenų tvarkymo tikslai arba iki Jūsų Paskyros ištrynimo (priklausomai nuo to, kas įvyksta anksčiau). Duomenų reikalingumas nustatomas kiekvienu atskiru atveju ir priklauso nuo duomenų pobūdžio, nuo to, kodėl jie renkami ir tvarkomi.
10.2. Kai ištrinsite savo Paskyrą, mes ištrinsime ir Jūsų pateiktą informaciją. Šios informacijos vėliau negalėsite atkurti.
10.3. Jei nenorite ištrinti savo paskyros, tačiau norite laikinai nebenaudoti Interneto svetainės, galite savo Paskyrą išaktyvinti.
10.4. Savo Paskyrą bet kuriuo metu galite ištrinti apsilankydami Interneto svetainėje.
10.5. Privatumo politikos 2.1. punkte nurodyti duomenys saugomi vienerius metus nuo paskutinio apsilankymo Interneto svetainėje dienos.
10.6. Suėjus 10.2. punkte nurodytam terminui arba kai asmens duomenys taps nebereikalingi jų tvarkymo tikslams, arba Jūs panaikinsite sutikimą naudoti Jūsų asmens duomenis rinkodaros tikslais, jie bus saugiai sunaikinami, išskyrus tuos, kurie įstatymų nustatytais atvejais turi būti perduoti valstybiniams archyvams.
10.7. Paskyroje, kuri buvo išjungta dėl sąlygų pažeidimo, sukauptus duomenys saugome mažiausiai metus, tam, kad užkirstume kelią pakartotiniam piktnaudžiavimui ar kitiems sąlygų pažeidimams.
10.8. Duomenys, reikalingi administruojant įsiskolinimus, saugomi iki įsiskolinimo išieškojimo, tačiau ne ilgiau kaip dešimt metų.

11. Jūsų teisės.

11.1. Davę sutikimą tvarkyti Jūsų asmens duomenis, Jūs turite teisę bet kuriuo metu jį atšaukti. Norėdami savo sutikimą atšaukti, prašome informuoti mus e-pašto adresu info@babycraft.lt; Atkreiptinas dėmesys, kad Sutikimo atšaukimas nedaro poveikio sutikimu pagrįsto duomenų tvarkymo, atlikto iki sutikimo atšaukimo, teisėtumui.
11.2. Jūs galite bet kuriuo metu atšaukti sutikimą gauti naujienas ir informaciją iš Mūsų, pranešdami mums elektroniniu paštu arba paspausdami interaktyvią nuorodą gauto pranešimo apačioje dėl pageidavimo ateityje negauti tiesioginės rinkodaros pranešimų.
11.3. Jūs turite teisę susipažinti su mūsų surinktais duomenimis apie Jus. Taip pat turite teisę gauti informaciją apie tai, kaip Jūsų asmens duomenys yra tvarkomi. Norėdami gauti šią informaciją, prašome susisiekti su mumis e-pašto adresu info@viskasdarbui.lt; Į tokius prašymus mes atsakome teisės aktų nustatyta tvarka ir terminais stengdamiesi pateikti Jums informaciją kiek įmanoma greičiau, bet ne vėliau kaip per 30 dienų nuo Jūsų prašymo gavimo.
11.4. Jūs turite teisę reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius savo asmens duomenis. Taip pat galite reikalauti sustabdyti, išskyrus saugojimą, savo asmens duomenų tvarkymo veiksmus, kai duomenys tvarkomi nesilaikant įstatymų ir šios Privatumo politikos sąlygų.
11.5. Gavus Jūsų prašymą atlikti tam tikrus veiksmus, jeigu mums kilo įtarimų dėl besikreipiančiojo asmens tapatybės, mes turime teisę paprašyti besikreipiančiojo asmens tapatybės dokumento ar jo kopijos.

12. Atsakomybė.

12.1. Jūs esate atsakingi už savo slaptažodžio ir vartotojo duomenų konfidencialumą ir už bet kuriuos veiksmus (duomenų perdavimą, pateiktus užsakymus ar kt.), kurie mūsų Interneto svetainėje atliekami prisijungus naudojant Jūsų prisijungimo duomenis.
12.2. Jūs negalite atskleisti savo slaptažodžio tretiesiems asmenims.
12.3. Jei mūsų Interneto svetainėje teikiamomis paslaugomis naudojasi trečiasis asmuo, prisijungęs prie Interneto svetainės naudodamasis Jūsų prisijungimo duomenimis, mes laikome, kad prisijungėte Jūs.
12.4. Jei prarandate prisijungimo duomenis, Jūs privalote nedelsiant informuoti apie tai mus paštu, telefonu ar elektroniniu paštu.
12.5. Jūs esate atsakingas, už pateiktų duomenų teisingumą ir išsamumą.

13. Privatumo politikos pakeitimai.

13.1. Mes galime bet kada atnaujinti ar pakeisti šią Privatumo politiką. Tokia atnaujinta ar pakeista Privatumo politika įsigalios nuo jos paskelbimo mūsų Interneto svetainėje.
13.2. Jei bus padaryti esminiai Privatumo politikos pakeitimai, apie tai bus pranešama Internetinėje svetainėje.

Mūsų kontaktinė informacija.

Pavadinimas: Opus Albus, MB
Juridinio asmens kodas: 305299919;
Reg. adresas: Pramonės pr. 9-21, LT-51345 Kaunas
Telefonas +370 69978854, e-paštas info@babycraft.lt

ATSISKAITYMAS

Atsiskaityti galima naudojantis Swedbank, Seb, Luminor, Citadele ir Šiaulių bankas elektroninės bankininkystės paslaugomis. Atsiskaitymai galimi euro valiuta. Mokėjimai apdorojami naudojantis MakeCommerce.lt mokėjimų platforma.

Atsiskaitymo būdai:

  • Visa
  • Mastercard
  • Maestro
  • Visa Electron
  • Citadele
  • Danske
  • Nordea
  • SEB
  • Swedbank

Kontaktai

Baby Craft kontaktai

MB Opus Albus
info@babycraft.lt
+37069978854
Pramonės 9-21
Kaunas